NEKWARMER RUGWARMER GEZICHTSWARMER herbruikbaar WARMUP

MENU ▼
 
 

NEKWARMER

nekwarmer ook met omslag verkrijgbaar
Nekwarmer van WarmUp heerlijke warmte voor de nek en de schouders, de ideale vorm nekwarmer voor optimale ontspanning. Tablet-nek nekpijn door een foute houding of pijn tussen de schouderbladen kunnen vaak zeer heftig en onzichtbaar zijn voor de medemens, wat zo nu en dan stress veroorzaakt. Stress kan nekpijn en pijn in de schouders veroorzaken en verzwaren, na het werk, een periode van stress kan deze pijn veroorzaken. Bij spieren die vast zitten bijvoorbeeld een stijve nek werkt de nekwarmer pijn verlichtend. Aandoeningen aan schouders en de nek zijn ook vaak van reumatische aard en veroorzaken deze heftige nekpijnen en pijn in de schouder. De nekwarmer kent ook een nekwarmer omslag, deze is ideaal voor mensen met een aandoening aan de huid of gevoelige huid de nekwarmer omslag passend gemaakt voor de Nekwarmer van WarmUp. Afmetingen ca. 49 x 29 cm.

Nekwarmer in de shop bestellen >>GEZICHTSWARMER

Gezichtwarmer als gezichtsmasker

Gezichtmasker WarmUp voor een mooi egaal gezicht. Kwaliteit van de huid wordt bepaald door je levensstijl, wat je wel en niet doet en laat. Daarnaast zijn er externe invloeden die de huid versneld verouderen zoals vieze lucht, zonlicht, foute genen, leeftijd en stress. Het Gezichtsmasker WarmUp herbruikbaar is ontspanning puur, het opent de poriën wat het effect van een masker of andere gezichtsbehandelingen versterkt.

Tip fris gezicht:
Start je Gezichtswarmer WarmUp en leg het op je gezicht, als deze te warm is leg er een een dunne doek onder. Zo openen de poriën. Als het WarmUp Gezichtsmasker afkoelt, neem je een doek die je onder de koude kraan houdt en dep het gezicht om de poriën weer te sluiten. Het gezicht voelt en oogt fit en fris.

Tip bij een onrustige huid zoals Acne/Jeugdpuistjes:
Maak een Goudmasker volgens oud vietnamees recept : Meng een gelijk deel yoghurt, curcuma (geelwortel), honing, goed door elkaar en zet het klaar. Start eerst je Gezichtswarmer leg het op je gezicht tot deze afkoelt, als deze te warm is leg er een dunne doek onder. Is het Gezichtsmasker afgekoeld leg het weg en breng nu met een kwast het Goudmasker gelijkmatig dik aan op het gezicht en laat het 20 minuten intrekken. Maak dan het gezicht schoon met koud water. Ook handig na een drukke dag voor het avondje uit, ontspannen met het WarmUp Gezichtsmasker en Goudmasker.

WarmUp Gezichtsmasker niet gebruiken bij open wonden op het gezicht of bij ontsteking zie dan ons CoolDown Gezichtsmasker/Icemasker.

Bij allergie van Goudmasker ingrediënten raadpleeg voor toepassing van het Goudmasker uw arts!

Gezichtswarmer in de shop bestellen >>


RUGWARMER

rugwarmer ook met omslag verkrijgbaar
Rugwarmer warmtekussen intensieve warmte voor de rug, na het werk of de studie heerlijke ontspanning in de vorm van warmte. Nuttig bij spit (bijvoorbeeld na het werk), gewrichtspijn, blauwe plekken en chronische rugpijn. De Rugwarmers zijn zeer aangenaam als het Chronische rugpijn en reuma betreft. WarmUp rugwarmer is een mooi geschenk, vooral als u weet dat de ontvanger wel eens rugpijn heeft. Rugwarmer WarmUp is fijn om te hebben, als voorzorg voor die rugpijn die met regelmaat verschijnt maar ook als de rugwarmer die ontspanning brengt. Rugwarmer voor uw gasten, voor dat moment van ontspanning welke hen gegund is. Rugwarmer WarmUp bij rugpijn zoals spit, spierpijn, chronische pijn in de rug, en de vele vormen van reuma wat pijn in de rug veroorzaakt. Rugwarmer van WarmUp is ontwikkeld met de hulp van fysiotherapeuten, masseurs en sport therapeuten. De uitgekiende afmeting 40 x 14 cm rugwarmer is ideaal in gebruik bij rugklachten. De rugwarmer omslag voor mensen met gevoelige huid en of een huidaandoening, de rugwarmer omslag is passend gemaakt voor de rugwarmer.

Rugwarmer in de shop bestellen >>naar bovenFoto's eigendom van Warmup en Play Trend
 

Powerball | Flexmeter snowboarding