HANDLEIDING + WARMERS WARMUP

MENU ▼
 
 

Warmup handwarmers voetenwarmers en hotpacks

Bijsluiter handleiding warmtekussens

Vooraf WARMUP, het warmtekussen voor hergebruik:

Het herhaald te gebruiken Gelpads is ontwikkeld in samenwerking met sporters, trainers, masseurs en sport therapeuten. De kracht van herbruikbare warmtekussens ligt in het feit dat deze zonder externe energie warmte opwekt, waardoor er een breed scala van toepassingsmogelijkheden zijn, zoals bijvoorbeeld :
Het opwarmen tijdens koude dagen, warm-up voor de sport en aftrainen c.q. warm-after na de sport, ontspanning na een dag werken, tijdens een pauze als ontspanning, als verzachting tijdens spierpijn, rugpijn, reuma, spanningen, gewrichtsaandoeningen, klachten in het onderlichaam, fenomeen van Raynaud, verkoudheid etc.etc.

Warm up, kunt u altijd gebruiken, er is geen stroom bij nodig en geen voorverwarmen. Slechts het indrukken van het metalen plaatje in de Warm up geeft binnen enkele seconden circa 50 graden warmte. Wanneer u Warm up gebruikt zoals deze handleiding is deze herhaaldelijk te gebruiken.


Gebruiksaanwijzing Handleiding:Gebruiksaanwijzing bij hergebruik WarmUp Gelpads:VEILIGHEIDS WAARSCHUWING:


Mensen met bloeddruk- en/of sensorische problemen, en/of een pacemaker of en andere lichamelijke innerlijke mechanische apparatuur(bijvoorbeeld suikerpatiënten met ingebouwde insuline computer) dienen altijd vooraf het gebruik van herbuikbare warmtekussens met een daartoe deskundig arts te overleggen. WarmUp gel pads inhoud is onbrandbaar, niet giftig, niet bijtend, en milieu vriendelijk, het warmtekussen is Bisphenol-A en Bisphenol-S vrij, milieuvriendelijk herbruikbaar en duurzaam. Wanneer het warmte kussen per ongeluk opent, vormt de vloeistof zich tot een vaste vorm. Deze kan eenvoudig met water verwijderd worden. Indien de vaste vloeistof op kleding valt dan normaal wassen. Indien op een ander soort van textiel (b.v. vloerbedekking) dan idem normaal reinigen. Bij aanraking van de vloeistof in mond c.q. ogen onmiddellijk een arts raadplegen. Voor kinderen is het warmtekussen geen speelgoed !


De eenmalige Hotpacks worden warm zodra deze uit de plastic verpakking is gehaald doordat er zuurstof bijkomt, heb je bijvoorbeeld maar 3 uur voetwarmer nodig rest nog 3 uur deze kunnen dan bewaard worden door er minder of geen zuurstof bij te laten komen bijvoorbeeld terug in een afsluitbaar plastic zakje. Niet altijd gegarandeerd succesvol.


Foto's eigendom van Warmup en Play Trend