WARMTEKUSSENS VOOR PAARD, HOND, POES, en uitrusting dierenambulance

MENU ▼
 
 

Dierenwarmers WarmUp warmtekussens


Dieren warmers voor dierenambulance

Dierenwarmer geschikt voor hok in dierenambulance
Dierenwarmer deze past in dierenkooi van de dierenambulance voor de kleine dieren als poezen en honden, de uitvoering en maten ( 40 bij 14 cm) van deze warmtekussens zijn bij test dierenambulance Nijmegen hier het meest geschikt voor. Standaard uitrusting 2 herbruikbare warmers van warmup per ambulance en 1 reserve.

Dierenwarmer herbruikbaar in de shop bestellen >>


Warmtekussens voor paarden en overige grote dieren

paarden deken

Wat goed is voor de mens is ook vaak goed voor het dier. Lichaamwarmers 45x25 met drukknoop techniek aan elkaar tot een groter geheel WarmUp lichaamwarmer. Om zodoende over de rug van het paard gelegd kunnen worden en de intense warmte afgeven aan het paard. Ook is deze lichaamwarmer ideaal om bijvoorbeeld om het paardenbeen vast te maken middeld de drukknopen techniek. Kleinere lichaamwarmers 20x20 kunnen tussen de paardendeken geschoven worden als de deken insteekvakken heeft.

Als grote dieren na een operatie bijkomen worden ze vaak wild omdat de lichaamtemperatuur koud is en het dier schrikt en raakt in paniek, met grote lichaamwarmers zorgt u ervoor dat het dier rustig bijkomt. Maar ook na een inspanning in de kou niet te snel af te laten koelen.

Lichaamwarmer 45x25 in de shop bestellen >>


Warmtekussens voor honden en overige kleine dieren

honden dekje

Ook de kleine viervoeter is in koude tijden gek op de lichaamwarmer 20x20 of lichaamwarmer 30x25 om op te liggen. Oude honden hebben het sneller koud verwennen met een warmtekussen doet de viervoeter goed. Een hond is snel afgekoeld als het in de fietsmand in de kou meegaat, bij thuiskomt een heerlijk warm kussen doet meer dan goed.

Zijn de biggetjes of lammetjes te vroeg geboren leg ze op of wikkel ze in een warmtekussen om ze op temperatuur te brengen.

Lichaamwarmer 30x25 in de shop bestellen >>

Voor alle kleine dieren hebben we een Allround warmer WarmUp deze vind u vaak terug in de dierenambulances met vrijwilligers die zich inzetten voor de dieren door ze vaak van straat op te rapen bij een ongeluk, of door slechte verzorging ophalen. Het eerste wat de dierenambulance medewerkers dan kunnen bieden is warmte van een Allroundwarmer zodat het beestje zich veilig voelt en rustig wordt.

Allround warmer in de shop bestellen >>

 

Foto's eigendom van Warmup en Play Trend