COOLDOWN KOELKUSSENS WARMUP

MENU ▼
 
 

Warmup heeft ook koelkussens COOLDOWN de coolpacks die het in zich hebben

Herbruikbare koelkussens

Herbruikbare Gelkussen. Ice Packs CoolDown zijn van dezelfe kwaliteit als WarmUp. Koelkussen niet opgevouwen in de koelkast opladen. Zorg ervoor om er minstens 1 in huis te hebben zodat u bij kleine ongemakken zoals wespensteek of ongelukjes zoals hard het hoofd stoten snel verzachting van pijn en verminderen van zwellingen mee realiseert. Het koelkussen blijft flexibel. Alternatief ook als Warmtekussen toe te passen cold/hot pack, verwarm ice pack cold/hot pack dan in een houder met water tot 60 °C. Coolpack Cooldown toepassen bij acute verwondingen zoals zwelling, spierverrekking, spier ontsteking, kneusingen, bloeduitstortingen, plaatselijke acute pijnuitbraken, wondroos, om te relaxen en als anti-rimpel behandeling. Ice Pack van CoolDown bevat een niet-giftige niet-brandbare en milieuvriendelijke gel. De koelpakkingen van Cooldown werken snel, doeltreffend en zijn herbruikbaar.

Cold Packs in Webshop

Ice Pack Coldpack Cooldown gebruiken bij en na:


CoolDown van WarmUp is kwaliteit en wordt wereldwijd sinds 2003 toegepast. Waarschuwing: Mensen met doorbloeding- en vaatproblemen, moeten hun arts raadplegen voor gebruik. Wanneer u toch CoolDown Ice Pack in de diepvriezer oplaadt leg dan altijd een doek op de huid en daarop CoolDown Icepack. Coldpack Koelbril en Coldpack Gezichtsmasker niet in de diepvries opladen! Voel zelf of het u te koud of te warm is of niet en handel daarna. CoolDown Coldpack NOOIT op open wonden gebruiken! Ice Pack CoolDown is geen speelgoed voor kinderen.


ALLROUND koelkussen coolpack

Allround koelkussen ca. 19 x 14 cm (ca. 180 g)

coolpack koelpakking

Ice Pack /Koelkussen Allround het formaat wat je makkelijk meeneemt in koeltas en koelbox naar de BBQ of Picknick uit voorzorg als pijn van wespensteken of muggensteken verzacht dient te worden. Het zijn vaak de kleine ongelukjes die de pret bederven en met de Alllround CoolDown IcePack hoeft dat niet. Het formaat is voldoende voor akkevietjes als zwelling zoals na een verzwikte verstuikte enkel, branderige huid na allergie, pijnverlichtend na het wegvriezen van wratjes, spierverrekking bij sporten, onmiddellijke afkoeling is vaak een enorme weldaad.

Allround cooldown coldpack in de shop bestellen >>


LICHAAMS koelkussen ca 40 x 14 cm (ca. 500 g)

coldpack voor lichaamskoeling

Ice Pack Cold Pack CoolDown om blessures aan knie, benen, heup, buik en rug en nek te behandelen. Het formaat leent zich prima als 1e hulp bij spierverrekking om de gehele spier onmiddellijk af te koelen. Ook bij jeuk op de rug, of buik, is deze body cooler ideaal. U kunt ook een passende riem bij deze CoolDown Ice Pack kopen zie hiervoor ook in onze shop bij warmtekussens de rug omslag.

Blessure koelen met deze handige en grote coldpack in de Webshop kopen>>


GEL BRIL coolpack KOELBRILLEN

Ice Pack in vorm van een bril

gel-bril coldpack

Koelbrillen van CoolDown heerlijke verfrissing na uren intensief lezen en studeren. Koude behandeling rondom de ogen bevordert de doorbloeding en het anti-rimpel effect. Om Kraaienpootjes te voorkomen en verminderen is ontspanning en koeling de eerste stap. Bij behandeling aan het oog zoals na ooglift, ooglidcorrectie wordt aanbevolen 2 koelbrillen te kopen om de zwelling tegen te gaan of te verminderen. Vertel uw arts dat u 2 CoolDown Koelbrillen hebt gekocht en hij verteld u hoevaak en hoelang u deze Gelbril dient toe te passen. Bij Migraine en hoofdpijn altijd CoolDown Ice Pack niet opgevouwen in de koelkast klaar voor de start om pijn te verzachten.

Gelbril welkome afkoeling en ontspanning coldpack in de shop bestellen >>


KOEL MASKER / OOG MASKER /GEL GEZICHTSMASKER

Ice Pack in vorm van het gezicht als koelingsmasker

gel gezichtsmasker coldpack


Koelmasker gezichtsmasker van CoolDown heerlijke verfrissing voor het gehele gezicht na uren intensief werken en als schoonheidsbehandeling. Koudebehandeling van het gezicht bevordert de doorbloeding vooral rondom mond en ogen is het effect anti-rimpel. Bij jeuk neemt het koelmasker direct de jeuk weg, ook bij huidirritatie door allergie wat jeuk veroorzaakt. Bij een sport blessure aan het gezicht de meest aangename wijze om te koelen en zwellingen minder te laten worden of zelfs te voorkomen. Vaak wordt na een operatie dagen lang een aantal uren per dag koeling met Koelmasker CoolDown geadviseerd, het gezicht koelen is dan vaak prioriteit vermeld uw arts dat u CoolDown Koelmasker(s) hebt gekocht en u hoort hoeveel minuten per dag en hoeveel dagen u het gezicht moet koelen. Bij pijn aan het gezicht kan kou de pijn doen afnemen, als bekend is dat kou helpt is de comfort en het genot van dit kwalitatief goed herbruikbaar Koelmasker van CoolDown duurzaam. Het Koelmasker van CoolDown is een coldhot-masker, u kunt het als koelmasker gebruiken maar ook als warm gezichtsmasker door het in 60 graden water op te laden tot warmtekussen. Leg eerst een doek op het gezicht en dan het warmte gezichtmasker. Koelmasker gezichtmasker in de koelkast niet opgevouwen opladen.

Koel gel gezichtsmasker in de shop bestellen >>


Foto's eigendom van Warmup en Play Trend