HANDWARMER WARMTEKUSSENS van WARMUP

MENU ▼
 
 

HANDWARMER

handwarmers en handschoenwarmers


Warmtekussen vooral geschikt voor het verwarmen van handen in koude tijden, tijdens bijvoorbeeld wintersport en outdooractiviteiten.
Handschoenwarmer per paar ca.8 x 6 cm voor in de handschoenen. Deze is wat groter en ook universeel toepasbaar herbruikbaar zonder batterij toch een weldadig warm gevoel bij koude buiten, extra geschikt voor outdoor activiteiten. Deze Handwarmers zijn bij wintersporten als snowboard ski en schaatsen te gebruiken om de koude te trotseren, maar geven ook een weldadig ontspannen gevoel bij gebruik bij gewrichtspijn en of spierpijn.

Ronde uitvoering bestellen >>

HANDWARMER HART

Handwarmer in hartvorm

Hartverwarmend ook voor uw handen.

Handverwarmers in de vorm van hartje doorsnede ca. 10cm, het kado voor bijvoorbeeld verjaardag om koude tijden een stap voor te zijn. Hart vorm is een warm geschenk bij de liefde, maar ook voor het uitdrukken van een warm gevoel aan uw vriend of vriendin, op Moederdag of Valetijn, maar vooral in de koude tijden zoals Sinterklaas en Kerst een welkom kado. En natuurlijk alleen de beste hart handwarmers schenken is ons advies. Zeg maar zoals Warmup met de in Hartvorm het voorgedaan heeft.

Handwarmer hartje in de shop bestellen >>
In hart vorm extra grote afbeelding die laat zien wat kwaliteit inhoud >>

HANDWARMER ROND

Warmtekussen rond

Ronde verwarmer

Daar waar de hoeken minder prettig aanvoelen is een ronde warmtekussen voor een zalig warm gevoel, verzacht spierpijn
Doorsnede ca. 10cm

Ronde warmtepad in de shop bestellen >>

WARMTEKUSSEN ALLROUND

Warmte kussen allround

Sport, werk en vrije tijd

Flexibel toepasbaar, wanneer en waar U maar warmte wenst.
Bij gewrichts- en spierpijn, bij een verkoudheid, hoofdpijn en gewoon een weldadig warm gevoel te krijgen, ook dit warmtekussen is op te starten waarbij de warmte te voelen zonder gebruik te maken van een batterij

Allroundwarmer ca. 18 x 13 cm

Allround warmtekussen in de shop bestellen >>

Foto's eigendom van Warmup en Play Trend